Papírkutya Programsorozat

A Papírkutya projekttel célunk, hogy a fellépő művészek és a zenélni szerető és magát megmutatni merő közönség a közös örömzenélés élményét is megtapasztalhassák, melyre a Papírkutya kultúrbisztró hangulatos nappalit idéző sarokszínpada tökéletes lehetőséget kínál.

Igényes hazai és külföldi előadók megmutatásával szeretnénk edukálni a közönséget és arra késztetni őket, hogy beépüljön a mindennapjaikba a minőségi élőzene fogyasztása. Szeretnénk, ha 2023 után nem telne úgy el nap a városban, hogy nem szólal meg nyilvános helyen élőzene. Minden héten 3 napon keresztül igényes könnyűzenei előadóművészeket látunk vendégül a Papírkutya színpadán.

A projekt célja külföldi és hazai könnyűzenei koncerten keresztül egy olyan kultúrtér megteremtése, amely képes egy új zenélő generáció kinevelésére, létrehozza az igényt, hogy Veszprém fiataljai is hangszert merjenek venni a kezükbe és meg merjék mutatni a tudásukat a közönség előtt.

Vállalásunknak megfelelően 2023 január elejétől egészen december végéig, hetente 3 alkalommal töltenénk meg a Papírkutyát élőzenei produkciókkal. A fellépőkkel folyamatosan egyeztetünk.

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa
program támogatásával jött létre.